Over ons

High Tech Alliance is in 2016 opgericht, door Brom Mechatronica, Vervos Technologies en Easy Factory. Stuk voor stuk bedrijven met veel kennis en ervaring, ieder op zijn eigen werkgebied. Het doel van de samenwerking is het bundelen van technische expertise, innovatiekracht en netwerken, met als resultaat de beste oplossing voor onze klanten. Wij zijn uit technisch hout gesneden en begrijpen de techniek en de toepassingen in brede zin als geen ander. Wij snappen niet alleen de techniek, maar minstens zo belangrijk: het belang van de ontwikkeling van innovatieve oplossingen voor jouw bedrijf.

Technische innovatieve oplossingen

High Tech Alliance is een lean gedreven projectenorganisatie voor de ontwikkeling, realisatie en service van machinebouwprojecten, procesautomatisering, producten en modules. De nadruk ligt op technische innovaties met een maatschappelijk toegevoegde waarde.

Wij ontwikkelen en realiseren specifieke technische oplossingen die toegesneden zijn op jouw situatie. Hierbij ligt de focus op de gevraagde kwaliteit en functionaliteit van de productiemachine. De oplossingen die wij realiseren leiden dikwijls tot een verlaging van productiekosten tot wel 25%.

Daarnaast ontwerpen en produceren onze specialisten producten, modules en systemen die in kleine of grote aantallen vervaardigd worden. Time to market en kostprijs spelen hierbij een belangrijke rol. Om tijd en kosten in eigen hand te houden, zetten we bij de realisatie X seriematige producten ons gespecialiseerd internationale productie-netwerk in.

Voor elk vraagstuk een passende oplossing

High Tech Alliance heeft de kennis, ervaring en creativiteit in huis om je maximaal van dienst te zijn. Ons team staat klaar om de beste oplossing te realiseren. Wij kunnen ons goed verplaatsen in de problematiek van de klant en bieden out of the box oplossingen voor uiteenlopende industrieën. Worstel je met een technisch vraagstuk? Laat onze engineers vrijblijvend meedenken over jouw optimalisatieproces of product en neem contact met ons op.